BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Aluminium voordeuren met sierpanelen

BUMA is officieel verdeler van ANAF PRESENCE aluminium voordeuren. De Présence-veiligheidsdeuren passen perfect in uw privéwoning, zowel nieuwbouw als renovatie.

Het veiligheidsslot en de dievenklauwen op de scharnieren van onze aluminium voordeuren vergrendelen de voordeur op 12 punten. Het deurpaneel bestaat uit een 45 mm dik aluminium sandwichpaneel met een kern in polyurethaanschuim met hoge densiteit. De thermisch geïsoleerde kaderprofielen en het sandwichpaneel staan garant voor een voordeur met een goede isolatiewaarde. Dankzij doorgedreven inbraaktesten voldoen de Présence-deuren aan de Europese EN 2 veiligheidsnorm.

De Présence veiligheidsdeuren leveren we u in alle RAL-kleuren en Renolit-folies. Présence is ook klaar voor de toekomst: u rust de voordeur gemakkelijk uit met een elektronisch motorslot. Zo koppelt u ze aan elk domotica- of alarmsysteem. De deur bedienen met een codeklavier, kaartlezer, fingerprint-scanner of andere toepassingen? Geen probleem. Standaard heeft het motorslot afstandsbediening.

Mooie voordeur in aluminium

Classic

Een uitgebreid gamma klassieke voordeuren maakt dat een Présence-deur altijd perfect past bij de stijl van uw woning. Door een duidelijke onderverdeling in de stijlreeksen ‘Classic, Tradition, Cottage en Design’ vindt u snel de combinatie van elegantie en veiligheid die u zoekt.

Een reeks elegante deurmodellen met mooi geprofileerde sierlijsten, al dan niet gecombineerd met beglaasde gedeeltes.

Tradition

Een uitgebreid gamma klassieke voordeuren maakt dat een Présence-deur altijd perfect past bij de stijl van uw woning. Door een duidelijke onderverdeling in de stijlreeksen ‘Classic, Tradition, Cottage en Design’ vindt u snel de combinatie van elegantie en veiligheid die u zoekt.

Dit design bepaalt al eeuwenlang het traditionele aanzicht van een houten voordeur. Door speciaal hiervoor ontworpen profielen en moderne montagetechnieken zijn deze deuren nu leverbaar in aluminium. De Tradition-reeks wordt volledig op maat gemaakt.

Cottage

Een uitgebreid gamma landelijke voordeuren maakt dat een Présence-deur altijd perfect past bij de stijl van uw woning. Door een duidelijke onderverdeling in de stijlreeksen ‘Classic, Tradition, Cottage en Design’ vindt u snel de combinatie van elegantie en veiligheid die u zoekt.

Deze modelreeks is momenteel heel trendy, en populair bij pastoriewoningen. Maar deze stijl is heel neutraal, en past dan ook probleemloos bij andere types van huizen.

Design

Een uitgebreid gamma moderne voordeuren maakt dat een Présence-deur altijd perfect past bij de stijl van uw woning. Door een duidelijke onderverdeling in de stijlreeksen ‘Classic, Tradition, Cottage en Design’ vindt u snel de combinatie van elegantie en veiligheid die u zoekt.

Het kenmerk voor deze reeks? Geen sierlijsten. Met infrezingen en/of glaspartijen worden hier de juiste moderne, hedendaagse accenten gecreëerd. Het design van uw dromen volledig op maat laten maken, zoals u het wilt? Het kan!

Volledig verglaasde aluminium voordeuren

Veilige verglaasde voordeur

BUMA levert verglaasde voordeuren in aluminium. De thermisch geïsoleerde aluminium profielen komen van Reynaers Aluminium en zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en structuurlakken – of geanodiseerd.

De voordeuren zijn altijd voorzien van een driepuntssluiting. En als u wilt, monteren we een elektrisch deurslot en/of veiligheidscilinder in de voordeur. Standaard hebben onze deuren gelaagde veiligheidsbeglazing. Maar we raden u absoluut superisolerende beglazing aan. Want dat kan u een behoorlijk belastingsvoordeel opleveren.

Mooie verglaasde voordeur

Mogelijkheden zat: alle soorten figuurglas, gezandstraald glas en spiegelglas. Verdelen we het deurvlak en/of de zijlichten in vakken door T-profielen? Dan kunnen we bepaalde vakken voorzien van gesloten panelen. Daarin komen dan brievenkleppen of brievenbakken.

Verglaasde deuren zijn een geslaagde combinatie met een verglaasde sectionale poort.

CONTACTEER ONS

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor uw aluminium voordeur!