BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Twintig jaar ervaring in sectionaalpoorten

BUMA produceert en plaatst al twintig jaar sectionaalpoorten, stalen garagepoorten, houten garagepoorten, aluminium garagepoorten en aluminium kaders van hoge kwaliteit. We maken ze allemaal in eigen atelier op maat.

In dubbelwandige staalplaat
Sectionaalpoort in staalplaat met cassettepanelen
In aluminium kaders
Sectionaalpoort in aluminium kaders met opaal gelaagd glas
In aluminium bumax
Sectionaalpoort in gelijnde BUMAX-profielen in poederlak met glassektie
In hout
Sectionaalpoort in aluminium kaders bekleed met horizontale planken in cederhout
Sectionaalpoorten voor elke smaak

Naast de traditionele sectionaalpoorten met sandwichpanelen in dubbelwandige staalplaat, biedt BUMA poorten aan in hout en in verschillende uitvoeringen in aluminium. Blikvangers? De BUMAX sectionaalpoorten: eigen ontworpen panelen uit geëxtrudeerde aluminium profielen en geplooide aluminium platen (twee en drie mm dik). Klassieke RAL-kleuren of kleuren op maat? U kiest!

Een perfecte afwerking!

Onze sectionaalpoorten onderscheiden zich door hun perfecte afwerking aan de buitenzijde: met siliconenafdichting tegen de buitengevel of met aluminium profielen. Deze buitenafwerking zit standaard in onze prijs. Welk materiaal we gebruiken voor de binnenafwerking? Dat beslissen we samen met u.

Sectionaalpoorten met ingenieus railsysteem

BUMA fabriceert een railsysteem in de garage volgens een standaardsysteem van eigen ontwerp. Hierbij hebt u normaal maar een inbouwdiepte met een marge van 50 cm t.o.v. de hoogte van de poort nodig. En met een kleine aanpassing wordt dat nog maar 5 cm.

Solide sectionaalpoorten

Al de BUMA-poorten hebben industriële rolhouders, scharnieren en loopwielen op kogellagers. Twee verzinkte torsieveren houden de poorten in balans en zijn altijd voorzien van veerbreuk-beveiligingen.

U kiest hoe u uw sectionaalpoort bedient

Een handbediende poort met slot en handgreep? Of een die automatisch opent met afstandsbediening? U kiest! BUMA levert en plaatst automatisatie-systemen met een drukknop in de garage, een afstandsbediening voor in de auto, sleutelsystemen en codeklavieren. Maak u het leven makkelijker met een geautomatiseerde sectionaalpoort, contacteer ons voor verdere info!