BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Twee versies houten sectionale poorten

Onze houten sectionaalpoorten leveren we in 2 uitvoeringen: kaders in massief hout of aluminium profielen. U kiest uit verschillende houtsoorten: ceder, meranti, sipo, eik, afzelia, afromosia, …

De panelen isoleren we aan de binnenzijde en werken we af met een triplex-plaat of een witte pvc-schuimplaat.

Deze sectionaalpoorten produceren we standaard in 4 secties maar 3 secties is ook mogelijk, omdat we de panelen altijd op maat maken. Houten poorten afgestemd op uw voordeur? Geen probleem!

Kies uw paneeltype

Gelijnde panelen

De kaders bestaan uit massief hout of gelakte aluminium profielen. Ons advies? Aluminium kaders. Zij hebben een vingerveiligheid en wegen heel wat minder. Aan de buitenzijde bekleden we dan de kaders met massief houten planken. Die monteren we horizontaal of verticaal. Het houtwerk beitsen of lakken in de kleur die u kiest? Geen probleem!

Bij houten sectionale poorten kunnen we de zijmuren bekleden met dezelfde houten planken, die dan ook nog eens in hetzelfde vlak liggen als de poort.

Vlakke panelen

Ook de kaders voor deze houten poorten bestaan uit massief hout of gelakte aluminium profielen. Aan de buitenzijde bekleden we dan de kaders met watervaste Bruynzeel-platen.

Het houtwerk beitsen of lakken in de kleur die u kiest? Geen probleem!

Cassette-motief

De kaders en de cassettes maken we in de houtsoort die u wilt – want ze zijn allebei zichtbaar langs buiten. Meestal gebruiken we cederhout of meranti, maar andere houtsoorten kunnen ook.

De vorm van de cassettes afstemmen op de keuze van de voordeur? Geen probleem. Dan beitsen of lakken we de panelen in de kleur die u wilt.

CONTACTEER ONS

Vraag nu vrijblijvend uw offerte voor een houten sectionaalpoort!