BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Altijd aluminium kaders voor uw sectionaalpoort in pastoriestijl

Voor onze sectionaalpoorten gebruiken we altijd panelen in aluminium kaders. Daarop monteren we de bekleding die u het mooiste vindt.

Voor een poort met standaardhoogte werken wij als enige in de markt met slechts 3 panelen in plaats van de gebruikelijke 4 panelen. Immers, hoe minder onderverdelingen, hoe mooier de poort.

Sectionaalpoort in pastoriestijl

Aluminium

Een aluminium opdekpaneel waarin verticale lijnen gefreesd zijn. Hierop monteren we onderaan een kunststof sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel.

De panelen lakken we in de RAL-kleur die u bevalt.

PVC

PVC volkernplanchetten, bekleed met Renolit-structuurfolie. Hierop monteren we onderaan een kunststof sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel, bekleed met dezelfde folie.

Aan de binnenzijde isoleren we de panelen met styrodur (40 mm dik). We werken het geheel af met een witte pvc-schuimplaat.

Hout

Een houten bekleding met verticale planken in het hout dat u wilt (bijv. meranti of afzelia), of waterbestendige Bruynzeel-multiplexplaten met verticale infrezingen. U kiest het model van deze infrezingen: V-groef, platband of ronde knoop.

Onderaan monteren we een houten sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel met een sierstuk onderaan. Aan de binnenzijde isoleren we de panelen met styrodur (40 mm dik) en werken het geheel af met een witte pvc-schuimplaat of een houten triplexplaat. De panelen beitsen of lakken we langs buiten in de RAL-kleur die u wilt.

CONTACTEER ONS

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een sectionaalpoort in pastoriestijl!