BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Sectionale poorten en buiten de gevel kantelende poorten

Wij leveren en plaatsen al tientallen jaren garagepoortaandrijvingen van topmerken zoals SOMMER en MAC-FAAC.

Automatisatie van het merk SOMMER

Technologisch sterke automatisatie garagepoort

Het systeem met de meerijdende motor is uniek en kreeg een wereldwijd octrooi. Hier komt geen bewegende, draaiende ketting of tandriem aan te pas. De motor remt zelf en vergrendelt uw garagepoort tegen gewelddadig openen.

Een extra mechanische vergrendeling in de rail? Niet nodig. Bij een elektriciteitsstoring opent u de poort manueel met de noodontgrendeling.

Veilige automatisatie garagepoort

SOMMER-garagepoortaandrijvingen zijn niet alleen TÜV/GS gekeurd. Ook het RAL-kwaliteitsorgaan controleert ze, en ze vallen vaak in de hoogste keuringsklasse.

De garagepoortaandrijvingen stoppen veilig en snel, als ze een hindernis raken. Zo kan uw geliefden en voertuigen niets overkomen.

Automatisatie van het merk MAC-FAAC

Technologisch sterke automatisatie garagepoort

Deze motoren werken met een geruisloze, onderhoudsvrije tandriemaandrijving en vaste motor. Dat maakt ze ideaal voor parkinggarages. De allernieuwste electronicatechnieken met microprocessor garanderen u topkwaliteit en een optimale veiligheid.

De motor is standaard uitgerust met de optie automatische dichtloop voor parkings. Een noodbatterij? Dat kan. En bij een elektriciteitsstoring opent u de poort manueel met de noodontgrendeling.

Veilige automatisatie garagepoort

De motor heeft een zelflerende automatische krachtbegrenzing. De microprocessor controleert alle bewegingen van de poort. Een opengaande poort stopt zodra ze een obstakel raakt.

Een sluitende poort ook – en opent zich dan weer.

CONTACTEER ONS

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor automatisatie van garagepoorten!