BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Automatisatie voor bestaande en nieuwe garagepoorten

Automatische poorten die u met één druk op de knop uw poort openen? BUMA levert en plaatst automatisatie voor bestaande en nieuwe garagepoorten. Standaard leveren we de garagepoortmotors met afstandsbediening (zenders) en een drukknop in de garage. Bij het plaatsen van automatische poorten, nemen we ook de nodige elektrische leidingen met bijbehorende stopcontacten voor onze rekening.

Buiten de gevel
Motor MAC-D600
Binnen de gevel
Motor MAC Twister 1E
Betrouwbare automatische garagepoorten

De handzenders zijn betrouwbaar en veilig, dankzij:

  • De storingsvrije 868 Mhz: een frequentie die uitsluitend voor impulsbediening dient. Andere zendtoepassingen zoals babyfoons en draadloze hoofdtelefoons kunnen ze niet gebruiken. Geen problemen met onvoldoende reikwijdte en storingen dus!
  • Het Rollingcode-systeem dat beveiligt tegen codescannen en de code wijzigt, telkens als u de zender gebruikt hebt.

Deze afstandsbediening plaatsen we op elke bestaande automatische poort of hek door universele ontvangers op 230 of 24 Volt te gebruiken.

Uitgebreide automatisatie garagepoort

Uw automatische poort uitbreiden? Geen probleem!

  • In- of opbouw sleutelcontact buiten tegen de gevel.
  • Codeklavier met controller (= sturingseenheid in de garage). Het klavier schakelt u eenvoudig uit met een schakelaar. Alleen uw persoonlijke code opent uw automatische poort. Eenvoudig om te programmeren en heel veilig tegen inbraak.
  • Draadloos codeklavier dat u overal kunt plaatsen. Werkt op dezelfde frequentie als de zenders. Eenvoudig om te programmeren en heel veilig tegen inbraak.
  • Digikey-kit of elektronische sleutellezer. De digikey is een digitale sleutel met elektronisch geheugen en werkt met een gepersonaliseerde geheime code. De controller geeft, bij herkenning van een geldige sleutel, een impuls naar de motor van de automatische poort.
  • Draadloze drukknop (2 kanalen) met inbouwdoos voor in de garage of een andere ruimte in het gebouw. U moet geen elektrische leidingen plaatsen.