BUMA uit Wilrijk Antwerpen heeft een gevarieerd aanbod garagepoorten en voordeuren: sectionale poorten, kantelpoorten en veiligheidsvoordeuren

Pastorie Kantelpoorten: altijd binnendraaiend

Kantelpoorten in pastoriestijl zijn altijd binnendraaiende kantelpoorten met een tegengewicht in de garage. De kaders maken we in aluminium profielen en voor de bekleding gebruiken we dezelfde materialen als bij de sectionale poorten.

Een kantelpoort biedt u het voordeel dat er geen onderbreking is in de verticale lijnen. Het nadeel van een kantelpoort is het ruimteverlies in de garage bij het openen en sluiten van de poort. Hierdoor moet de auto in de garage minstens 1,5 meter van de poort staan.

Kantelpoort in pastoriestijl

Aluminium

Een aluminium opdekpaneel waarin verticale lijnen gefreesd zijn. Hierop monteren we onderaan een kunststof sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel.

De panelen lakken we in de RAL-kleur van uw keuze.

PVC

Pvc-volkern- of holle planchetten, bekleed met Renolit-structuurfolie. Hierop monteren we onderaan een kunststof sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel, bekleed met dezelfde folie.

Aan de binnenzijde isoleren we de poort met styrodur (40 mm dik). We werken het geheel af met een witte pvc-schuimplaat.

Hout

Een houten bekleding met verticale planken in uw favoriete houtsoort (zoals meranti of afzelia), of waterbestendige Bruynzeel-multiplexplaten met verticale infrezingen. Het model van deze infrezingen kiest u: V-groef, platband of ronde knoop.

Onderaan monteren we een houten sierplint en in het midden een verticaal makelaarprofiel met een sierstuk onderaan. Aan de binnenzijde isoleren we de panelen met styrodur (40 mm dik). We werken het geheel af met een witte pvc-schuimplaat of een houten triplexplaat. De panelen beitsen of lakken we aan de buitenzijde in om het even welke RAL-kleur.

CONTACTEER ONS

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een kantelpoort in pastoriestijl!