Twintig jaar ervaring in sectionale poorten

BUMA produceert en plaatst al twintig jaar sectionale poorten van hoge kwaliteit stalen garagepoorten, houten garagepoorten, aluminium garagepoorten en aluminium kaders. We maken ze allemaal in eigen atelier op maat.

in dubbelwandige staalplaat
in aluminium kaders
in aluminium BUMAX
in hout

Sectionale poorten voor elke smaak

Naast de traditionele sectionale poorten met sandwichpanelen in dubbelwandige staalplaat, biedt BUMA poorten aan in hout en in verschillende uitvoeringen in aluminium. Blikvangers? De BUMAX sectionaalpoorten: eigen ontworpen panelen uit geëxtrudeerde aluminium profielen en geplooide aluminium platen (twee en drie mm dik). Klassieke RAL-kleuren of kleuren op maat? U kiest!

Een perfecte afwerking!

Onze sectionaalpoorten onderscheiden zich door hun perfecte afwerking aan de buitenzijde: met siliconenafdichting tegen de buitengevel of met aluminium profielen. Deze buitenafwerking zit standaard in onze prijs. Welk materiaal we gebruiken voor de binnenafwerking? Dat beslissen we samen met u.

Sectionaalpoorten met ingenieus railsysteem

BUMA fabriceert een railsysteem in de garage volgens een standaardsysteem van eigen ontwerp. Hierbij hebt u normaal maar een inbouwdiepte met een marge van 50 cm t.o.v. de hoogte van de poort nodig. En met een kleine aanpassing wordt dat nog maar 5 cm.

Solide sectionale poorten

Al de BUMA-poorten hebben industriële rolhouders, scharnieren en loopwielen op kogellagers. Twee verzinkte torsieveren houden de poorten in balans en zijn altijd voorzien van veerbreuk-beveiligingen.

U kiest hoe u uw sectionale poort bedient

Een handbediende poort met slot en handgreep? Of een die automatisch opent met afstandsbediening? U kiest! BUMA levert en plaatst automatisatie-systemen met een drukknop in de garage, een afstandsbediening voor in de auto, sleutelsystemen en codeklavieren. Maak u het leven makkelijker met een geautomatiseerde sectionale garagepoort, contacteer ons voor verdere info!

voor meer informatie

klik hier

BUMA BVBA

Oudestraat 121

2610 Wilrijk

Tel: 03 827 26 16

Fax: 03 825 29 61

E-mail: info@buma.be

BEZOEK ONZE TOONZAAL

Openingsuren:

ma-di-wo-vr:

9u-12u30 en 14u-18u

za: 10u30-13u

zondag op afspraak